Η Celestyal παρουσιάζει μια σειρά από νέες θεραπείες ευεξίας και spa στο πλαίσιο της εμπειρίας «Sozo Experience» που προσφέρει στα πλοία της, Celestyal Journey και Celestyal Discovery.

Η υπηρεσία «Sozo Experience» είναι εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική παράδοση με δραστηριότητες ευεξίας και ιδέες που έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονούν  το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι η ευεξία και η χαλάρωση αποτελούν βασικά στοιχεία της σύγχρονης εμπειρίας της κρουαζιέρας, με τους επιβάτες μας να επιθυμούν όχι μόνο να εξερευνήσουν την υπέροχη συλλογή προορισμών μας, αλλά και να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους επάνω στο πλοίο  για να εστιάσουν στην προσωπική τους ευεξία. Οι νέες υπηρεσίες στο Sozo Spa αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουμε επάνω στο πλοίο και έρχονται να ανταποκριθούν αρμονικά με την προσδοκία  των επιβατών μας να ολοκληρώνουν την κρουαζιέρα τους ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι και να αισθάνονται πως έχουν βιώσει την απόλυτη εμπειρία ευεξίας».