Το ShortStay Conference έρχεται για 6η συνεχή χρονιά να αποτελέσει το μεγάλο ραντεβού της δυναμικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα. Εκεί που οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης συναντούν τις εταιρείες προμηθευτές του κλάδου, ανταλλάσσουν απόψεις, κλείνουν συμφωνίες και αναβαθμίζουν την αγορά των εναλλακτικών καταλυμάτων.

Το ShortStay Conference 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Φεβρουαρίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα.

Περισσότεροι από 30 ομιλητές έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο φετινό συνέδριο, ανάμεσά τους εξειδικευμένα στελέχη εταιρειών, opinion leaders του παγκόσμιου στερεώματος της βιομηχανίας εναλλακτικών καταλυμάτων και προσωπικότητες υψηλού προφίλ. Θα αναλύσουν τις τάσεις και τις εξελίξεις, θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στατιστικά της ελληνικής αγοράς, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές.

Ταυτόχρονα, στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, θα παρουσιάζονται εμπνευσμένες πρωτοβουλίες, καινοτομίες προϊόντων και αποτελεσματικές λύσεις που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη των οικοδεσποτών.

Αλλά πάνω από όλα, το ShortStay Conference αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για networking, τόσο με τους εκθέτες όσο και μεταξύ των συνέδρων, που κάθε χρόνο συναντώνται εδώ προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Οι μεμονωμένοι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, βιλών και serviced apartments αλλά και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που σκέφτονται την είσοδό τους στη βραχυχρόνια μίσθωση ή αναζητούν διαχειριστή για το ακίνητο τους, θα βρουν στο ShortStay Conference 2024 όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να αναβαθμίσουν τη δραστηριότητά τους και την απόδοσή της.

Παράλληλα, ένας εξειδικευμένος ψηφιακός οδηγός, αποκλειστικά σχεδιασμένος για το ShortStay Conference 2024, από την Tourmie, τον επίσημο Digital Attendee Experience Partner του συνεδρίου, θα παρέχει στους συνέδρους πληροφορίες για όλα όσα αφορούν το συνέδριο.

www.shortstayconference.gr