Για πρώτη φορά Somersby χωρίς αλκοόλ και στην Ελλάδα.

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2023 – Το καλοκαίρι πάντα υπόσχεται νέες εμπειρίες, γεύσεις και ξέγνοιαστες στιγμές που μας αναζωογονούν και μας βγάζουν από τα συνηθισμένα. Έτσι, το αγαπημένο μας Somersby έρχεται φέτος να συνοδεύσει αυτές τις στιγμές, με τη νέα, άκρως καλοκαιρινή και δροσιστική γεύση του, το Strawberry & Lime 0,0%, χωρίς αλκοόλ!

Το Somersby Strawberry & Lime 0,0% αποτελεί μία ιδιαίτερα απολαυστική επιλογή, όπου η φράουλα και το lime συναντιούνται και δημιουργούν έναν μοναδικό και εξαιρετικά φρουτένιο συνδυασμό, στο πρώτο Somersby χωρίς αλκοόλ, που λανσάρεται στη χώρα μας! Μία νέα γευστική πρόταση δροσιάς και αναζωογόνησης για τις χαλαρές στιγμές, που μπορεί να γίνουν «μαγικές», με την αγαπημένη μας παρέα, στα αγαπημένα μας μέρη.

Στη νέα γεύση ισορροπούν η γλυκιά φράουλα με τις όξινες αλλά δροσιστικές νότες μοσχολέμονου, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό και πολύ φρουτώδες αποτέλεσμα, που ξυπνά τις αισθήσεις…

Και όλα αυτά με 0,0% αλκοόλ! Isn’t that wonderful?

Η νέα μοναδική γεύση, που συνδυάζει την ασύγκριτη ποιότητα με τη χαρακτηριστική δροσιά του Somersby, απολαμβάνεται ιδανικά σερβιρισμένη με πάγο, στους 5ο C και διατίθεται σε συσκευασία φιάλης των 330ml,γεμάτη χρώμα αλλά και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, βασισμένο στην εικαστική ταυτότητα της μάρκας.

Μπείτε στον φωτεινό και «μαγικό» κόσμο του Somersby, επιλέγοντας τη νέα γεύση Somersby Strawberry & Lime 0,0%, αλλά και τις ήδη αγαπημένες γεύσεις: Μήλο, Καρπούζι καιMangoLime, ανακαλύψτε την αναζωογονητική αίσθηση που κρύβεται σε κάθε γουλιά του Somersby και δημιουργήστε τις δικές σας στιγμές απόλαυσης!

Isn’t that wonderful?