Με την ανακήρυξή της ως Greece leading Hotel Management Company 2022 – Κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα, η CHC GroupChnaris Hotel Management, Development & Consulting, πέτυχε την διάκρισή της και στα World Travel Awards 2022!

Στην 29η τελετή των αναγνωρισμένων διεθνών βραβείων, την World Travel Awards Europe Gala Ceremony που πραγματοποιήθηκε στο νέο Hilton Mallorca Galatzo στην Ισπανία, η CHC Group κατάφερε να διακριθεί φέρνοντας μια ακόμη βράβευση στην Ελλάδα, υπερθεματίζοντας ταυτόχρονα την δυναμική πορεία των τουριστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό στίβο.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Τα World Travel Awards, τα βραβεία – θεσμός που έχουν ως στόχο την διεθνή αναγνώριση και την επιβράβευση της αριστείας στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, αποτελούν ένα πεδίο που μας επιτρέπει να αναδεικνύουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της CHC Group.

Θα ήθελα να συγχαρώ και δημόσια όλες και όλους τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που καθημερινά, 365 ημέρες τον χρόνο, πασχίζουν για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις δεκάδες συνεργαζόμενες μονάδες. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που εμπιστεύονται στην CHC Group την αναπτυξιακή τους προοπτική, στον δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό τομέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και με το βλέμμα στην επόμενη τουριστική χρονιά, διατηρούμε ως απόλυτο στόχο το να προσφέρουμε τα καλύτερα, στους καλύτερους!».