Το Fashion TV, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο μόδας στον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα και γιορτάζει τα 25 του χρόνια σε μια λαμπερή βραδιά στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Το Annual FashionTV World’s Excellence Gala θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:30, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Αθήνας, στο Dionysos Zonar’s. Η βραδιά της μεγάλης γιορτής θα μεταδοθεί από το Fashion TV και θα σημάνει παράλληλα την έναρξη του Fashion TV στην Ελλάδα, ένα γεγονός που φέρνει την ελληνική πρωτεύουσα στην πρώτη γραμμή της διεθνούς μόδας.

Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μαγευτικό show με μόδα, ομορφιά και πολλή μουσική, με θέα την Ακρόπολη και το Ωδείο του Ηρώδου Αττικού. Καλεσμένοι σημαντικοί εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή μόδα, πολιτικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες του ευρύτερου χώρου.

Για την στήριξη του ΕΟΤ στη λαμπερή βραδιά που διοργανώνει το FashionTV κάτω από την Ακρόπολη, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης αναφέρει: «Τα 25 χρόνια του Fashion TV γιορτάζονται φέτος στην Αθήνα και είμαστε περήφανοι που φιλοξενούμε ένα gala μεγάλης σημασίας για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Με την αποφασιστική συμβολή και παρουσία του ΕΟΤ, εκατομμύρια τηλεθεατές και διαδικτυακοί χρήστες του Fashion TV θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Ελλάδα και την Αθήνα στα καλύτερα τους.

Η εικόνα της κοσμοπολίτικης Αθήνας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και δίνει το στίγμα μιας πρωτεύουσας που μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες της.  Ο κόσμος της μόδας,  της ομορφιάς και της μουσικής σε μια μοναδική βραδιά με την σφραγίδα του Visit Greece! Καλή επιτυχία!»