Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 στο Hard Rock Café στην Αθήνα η Discover the World παρουσίασε τα νέα του βρετανικού αερομεταφορέα Virgin Atlantic Airways (VS) με καλεσμένους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του ταξιδιωτικού χώρου.

Καθώς τα διεθνή ταξίδια ανακάμπτουν και οι πτήσεις πληθαίνουν, η Virgin Atlantic καλύπτει σήμερα με εξαίρεση την Κίνα, σχεδόν όλο το αεροπορικό της δίκτυο με ιδιαίτερη έμφαση στη Βόρεια Αμερική και την Καραϊβική. H βάση της Virgin Atlantic είναι το Heathrow του Λονδίνου και συνεργάζεται από την Ελλάδα και την Κύπρο με την Aegean.

Η Virgin Atlantic Airways αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την Discover the World, μια εταιρεία με χαρτοφυλάκιο περίπου 100 πελάτων που έχει κερδίσει την εξαιρετική της φήμη ως ηγέτιδα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής αντιπροσώπευσης έχοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο 85 γραφείων σε περισσότερες από 60 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Tel +302109652300 – Emails: Κώστας Μοσχίδης kostas.moschidis@discovertheworld.gr και Νίκος Φραντζεσκάκης nikos_frantzeskakis@discovertheworld.gr