Πρόσφατα η Proton Aircraft and Passenger Handling έθεσε σε λειτουργία το νέο της γραφείο στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πρόκειται για εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών αλλά και επιβατών, και ειδικότερα με υπηρεσίες Επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, VIP Meet and Greet, Αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιριών και Ενοικίασης ελικοπτέρων, ιδιωτικών jet, καθώς και μεγάλων αεροσκαφών για πτήσεις charter.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της Proton, προκειμένου να καλύψουμε τις επιθυμίες και τη ζήτηση των συνεργατών και των πελατών μας.

Καθώς ο οργανισμός μας μεγαλώνει, κρίθηκε απαραίτητο ένα νέο γραφείο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα σημεία εξυπηρέτησης μας στη  Θεσσαλονίκη, την  Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο.

Αν και η τρέχουσα κατάσταση στην ταξιδιωτική αγορά είναι προκλητική, είμαι βέβαιος ότι φέτος και ειδικά το καλοκαίρι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, επομένως θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες ευκαιρίες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κώστας Κρυστάλλης.