Το καλοκαίρι ξεκίνησε και η αεροπορική της νέας εποχής προσφέρει ξεχωριστές εκπλήξεις και προνόμια στους τετράποδους συνοδοιπόρους σε συνεργασία με την PURINA.

Έτσι για όλο τον Ιούνιο, οι τετράποδοι φίλοι που μας εμπιστεύτηκαν για το ταξίδι τους θα λαμβάνουν ένα δωράκι από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες μάρκες τροφών για κατοικίδια.

Και όχι μόνο.

Η πιο “πράσινη” και πιο pet – friendly αεροπορική επιβραβεύει όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τους τετράποδους φίλους τους, αρκεί να δηλώσουν πως επιθυμούν να λάβουν το δωράκι για το ζωάκι τους και θα το παραλάβουν κατά την αποβίβασή τους.

H SKY express αποδεικνύει και με αυτό τον τρόπο ότι όλοι δικαιούνται να απολαμβάνουν ξεχωριστές χαρές στα ταξίδια τους. Όπως κάθε επιβάτης που έχει με το μέρος του όλες τις πιθανότητες να είναι ο τυχερός που θα κερδίσει στο Lucky Seat την κλήρωση εν πτήσει που χαρίζει δώρα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ταξιδιώτες είναι να επιλέξουν τον προορισμό, τον ναύλο και τις παροχές εκείνες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους (είσοδος σε Lounges, χρήση Fast Lane και ειδικά για τις πτήσεις εξωτερικού τα Drinks & Bites με premium προϊόντα που επιθυμούν). Για όλα τα υπόλοιπα, φροντίζει η SKY express και το έμπειρο προσωπικό της.