Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 12 και αύριο 13 Απριλίου 2022 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL. Τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων του ΣΕΤΕ, του ΗΑΤΤΑ/FedHATTA και του ΞΕΕ.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, παρουσιάσεις, αλλά και διαδραστικές συζητήσεις σε καίρια θέματα που αφορούν στον κλάδο του Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού και όχι μόνο. Μερικά από αυτά: Η ψυχική υγεία και προσωπική ανάπτυξη, η βιώσιμη ανάπτυξη και η διαφορετικότητα, η διαχείριση ομάδων, η θέση της νέας γενιάς στο σχεδιασμό του μέλλοντος, οι τάσεις της τεχνολογίας και πολλά άλλα που αφορούν τόσο στην καθημερινότητα όσο και τις προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς μας.

Επιπλέον το Συνέδριο θα φιλοξενήσει panel discussions με συμμετοχή μελών της Task Force των National Association of PCOs της IAPCΟ, αλλά και του Greek Meetings Industry Forum, της συνέργειας μεταξύ HAPCO & DES, ACVB και TCB, στο οποίο θα συμμετέχει και εκπρόσωπος του ICCA ως κεντρικός ομιλητής.

Θα είναι μία μοναδική ευκαιρία για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αλλά και δια ζώσης συνάντηση με εκπροσώπους του Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: https://hapco.gr/docs/11th_Program.pdf

Για να δείτε τους ομιλητές: https://hapco.gr/index.php/synedria/11o-synedrio-hapco-des

3 ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ 11ο Συνέδριο HAPCO DES 1
Πανελλήνιο Συνέδριο
2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1
Πανελλήνιο Συνέδριο