Γιορτάστε την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου με ένα ταξίδι για δυο. Διαλέξτε ποια πόλη θα θέλατε να ανακαλύψετε μαζί και κάντε το πιο ξεχωριστό δώρο στο ταίρι σας με 1+1 εισιτήριο δώρο, με την Aegean Airlines.

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Ελλάδα και εντός Ελλάδας. Απλά χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό LOVEISINTHEAIR κατά τη διάρκεια της κράτησης.

Κάντε κράτηση έως 05/02/2022

Πτήσεις μεταξύ 07/02/2022 – 20/02/2022

Όροι & Προϋποθέσεις:

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εξωτερικού από/προς Ελλάδα και για όλες τις πτήσεις εντός Ελλάδας. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από 07/02/2022 έως και 20/02/2022 που εκτελούνται από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR. Η προσφορά θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού LOVEISINTHEAIR εφόσον εισαχθεί ο εκπτωτικός κωδικός στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης. Η έκπτωση γίνεται αυτόματα με την προσθήκη 2ου ατόμου στην κράτηση.

Κάθε κράτηση πρέπει να περιλαμβάνει 2 ενήλικα άτομα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός ανά κράτηση. Η προσφορά αφορά στον ναύλο και τον επίναυλο του εισιτηρίου και όχι στους φόρους αεροδρομίου και δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά που να περιλαμβάνει εκπτωτικό κωδικό. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η προσφορά λήγει στις 05/02/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.