Με σκοπό να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους επιβάτες τους για απευθείας δρομολόγια σε δημοφιλείς προορισμούς η Condor Airlines και η Sky Express ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν σε εμπορική  συνεργασία για πτήσεις με χρήση κοινών κωδικών (code-share).

Από αυτό το καλοκαίρι, η Condor Airlines θα προσφέρει 17 απευθείας πτήσεις από την Γερμανία προς την Ελλάδα και σε συνεργασία με την ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY Express θα προσφέρει άμεσες ανταποκρίσεις προς έντεκα επιπλέον προορισμούς.

Από τον Ιούλιο του 2022, οι επιβάτες της εταιρίας θα μπορούν να ταξιδεύουν άνετα μέσω Αθήνας, Ρόδου, Κέρκυρας και Ηρακλείου στους έντεκα νέους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών όπως η Νάξος, η Πάρος και η Μυτιλήνη. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν απ’ ευθείας πτήσεις από το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, το Μόναχο και για πρώτη φορά απ’ ευθείας πτήσεις από τη Λειψία (2 φορές την εβδομάδα) και το Ντίσελντορφ (4 φορές την εβδομάδα) προς την Αθήνα.

Οι δύο εταιρείες διευρύνουν με αυτόν τον τρόπο τα δίκτυά τους προς την Ελλάδα και την Γερμανία αντίστοιχα, προσφέροντας έτσι περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές που θα ενισχύσουν περισσότερο τις δυνατότητες της χώρας μας ως ένας δυναμικός ταξιδιωτικός προορισμός.

Η Condor Airline αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την Discover the World, Λ. Κύπρου 151, 16451 Αργυρούπολη, Αττική,

Τηλ: 2109652300, info@discovertheworld.gr