Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης, συμμετείχε στο 5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ) στις 27 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του ΞΕΕ, κ. Αλέξανδρου Βασιλικού, τον οποίο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την φιλοξενία.

Ο τίτλος του Φόρουμ ήταν “Η Φιλοξενία στη μετα-covid εποχή” και στο επίκεντρο των εργασιών του βρέθηκε η χαρτογράφηση της νέας τουριστικής πραγματικότητας στην μεταπανδημική περίοδο και οι λύσεις για την επιτυχημένη προσαρμογή των ελληνικών ξενοδοχείων σε αυτή. Το στίγμα της εποχής έδωσαν κορυφαίοι εκπρόσωποι διεθνών ξενοδοχειακών brands, ενώ προσωπικότητες που επικυριαρχούν στην παγκόσμια τουριστική σκηνή, αποκρυπτογράφησαν την επόμενη ημέρα του κλάδου στην μετά-covid περίοδο.

Το Φόρουμ σηματοδότησε και την έναρξη της Έκθεσης XENIA 2021, τα εγκαίνια της οποίας τέλεσε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σε χαιρετισμό του τόνισε ότι το 2022 μπορεί να εξελιχθεί σε χρονιά ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, κάτι που θα στηρίξει την εθνική οικονομία.

Οι Προέδροι του ΠΑΣΥΞΕ και του ΞΕΕ, Χάρης Λοϊζίδης και Αλέξανδρος Βασιλικός, αντίστοιχα.
Οι Προέδροι του ΠΑΣΥΞΕ και του ΞΕΕ, Χάρης Λοϊζίδης και Αλέξανδρος Βασιλικός, αντίστοιχα
Οι Προέδροι του ΠΑΣΥΞΕ, της HOTREC (Hotels, Restaurants & Cafés in Europe) και του ΞΕΕ, Χάρης Λοϊζίδης, Jens Zimmer Christensen και Αλέξανδρος Βασιλικός, αντίστοιχα.
Οι Προέδροι του ΠΑΣΥΞΕ, της HOTREC (Hotels, Restaurants & Cafés in Europe) και του ΞΕΕ, Χάρης Λοϊζίδης, Jens Zimmer Christensen και Αλέξανδρος Βασιλικός, αντίστοιχα