Η Σίφνος θα φιλοξενήσει την εκπομπή «Viva la feta!», μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές παραγωγές της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η εκπομπή θα μεταδοθεί τον χειμώνα από το δημοφιλές κανάλι του Βελγίου «Play7», σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης με εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μέσα από την μια σειρά οκτώ επεισοδίων που θα γυριστούν στο νησί, η Σίφνος θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει την αυθεντικότητα του τόπου, την φυσική ομορφιά και την πλούσια γαστρονομία της.  

 «Η Σίφνος φέτος απέδειξε την ανθεκτικότητά της ως προορισμός, με τις αφίξεις για Ιούλιο και Αύγουστο να προσεγγίζουν το 96% της αντίστοιχης περιόδου για το 2019.

Μέσα από την εκπομπή και την άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών και την παραγωγή, θα δοθεί με πρωτότυπο τρόπο ένα μήνυμα σε εκατομμύρια δυνητικούς Βέλγους ταξιδιώτες σχετικά με τη βαθύτερη συμβολή που έχει η Σίφνος και γενικά η Ελλάδα στην εσωτερική ανανέωση των ταξιδιωτών, με «πρωταγωνιστές» τις δραστηριότητες, την αρχιτεκτονική, την αγγειοπλαστική, την ιστορία, τις παραδόσεις, τη γαστρονομία και το φυσικό κάλλος του προορισμού», δήλωσε η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

Η δράση που αναμένεται να αναδείξει την Ελλάδα και τη Σίφνο στη σημαντική αγορά του Βελγίου, υλοποιείται με την ενεργό στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών και του Δήμου Σίφνου. Για τα γυρίσματα έχουν επιστρατευθεί πολυμελή τηλεοπτικά συνεργεία που θα παραμείνουν στο νησί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ