Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για το Νότιο Αιγαίο.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας για το Νότιο Αιγαίο στις 11:30 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης Γιάννης , στις 11:45 ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Ν Αιγαίου κ. Φιλήμων Ζαννετίδης , στις 12:00 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου , στις 12:15 ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου  κ. Δημήτρης Καπούνης , στις 12:30 ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων – SantoWines κ. Καφούρος Μάρκος , στις 12:45 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Μανώλης Μαρκόπουλος , στις 13:00 η Πρόεδρος  της Ένωσης  Αμπελουργών Οινοποιών Νήσων Αιγαίου(ΕΝΟΑΝΑ) , Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού , Γενική Γραμματέας  του Συνδέσμου  Ελληνικού Οίνου(ΣΕΟ) , Αντιπρόεδρος  της Ένωσης  Ξενοδόχων Κω κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και στις 13:15 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Αντώνης Ηλιόπουλος.

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι καλεσμένοι θα συζητήσουν για την Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό, την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : https://forumbbagro.mact.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured