Στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδας» και στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, ήταν σήμερα καλεσμένος ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. O Νεκτάριος Σαντορινιός, άσκησε κριτική για την άγαρμπη και αποτυχημένη προσπάθεια της Κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό από το χάος, που η ίδια δημιούργησε στην αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Τέλος, ο Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, μέσα από τη συχνότητα του σταθμού ευχήθηκε ολόψυχα περαστικά στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτάκη.

  • Μια Κυβέρνηση, απροετοίμαστη μπροστά στο δεύτερο κύμα πανδημίας, αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με  fake news για το σπίτι του Τσίπρα

«Η δήθεν μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα, και η παραφιλολογία γύρω από το θέμα, είναι ένας χυδαίος αντιπερισπασμός της Κυβέρνησης για να αποφύγει να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τα κρίσιμα ζητήματα της υγειονομικής κρίσης, με τη ραγδαία αύξηση θανάτων και διασωληνώσεων και την μείωση του αριθμού των τεστ.

«Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη η κοινωνία, αυτή τη στιγμή, είναι μια πολιτική αντιπαράθεση περί της οικίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ –ένα άσχετο θέμα με την πανδημία αλλά καθόλα νόμιμο-, όταν ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφίζεται στην Πάρνηθα αγκαλιά με πολίτες, παραβιάζοντας τα υγειονομικά μέτρα και δηλώνοντας εκ των υστέρων ότι ήταν «μια στιγμή ανεμελιάς». Το μόνο που χρειάζεται τώρα η κοινωνία στήριξη και ενίσχυση του ΕΣΥ».

  • Τραγικά τα λάθη της Κυβέρνησης – Οι εργαζόμενοι, η κοινωνία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε κρίση 

«Με όσους παραγωγικούς φορείς από τα Δωδεκάνησα βρίσκομαι καθημερινά σε επικοινωνία, δηλώνουν ότι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν και ότι ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και καταστημάτων βρίσκονται στα όρια, κινδυνεύοντας να βάλουν λουκέτο. Παράλληλα, οι εποχικοί εργαζόμενοι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν».

  • Απλήρωτες οι υπερωρίες των Υγειονομικών  

«Το Σύστημα Υγείας λειτουργεί με 6.000 λιγότερο προσωπικό σε σχέση με το 2019. Οι υγειονομικοί συνεχίζουν την υπεράνθρωπη μάχη για να περιθάλψουν τους συμπολίτες μας, ενώ δεν πληρώνονται εγκαίρως τις υπερωρίες τους. Με συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης, απορρίπτοντας την τροπολογία που φέραμε για το θέμα, όσες υπερωρίες ξεπερνούν το πλαφόν, δεν πρόκειται να πληρωθούν».