Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 13  Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘’ Θαλάσσιος Τουρισμός ’’ .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 12.10 η Γενική Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου ,στις 12.25 ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ. Νεκτάριος Σαντορινιός , στις 12.45 ο Προέδρος Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) κ. Θεόδωρος Κόντες , στις 13:05 ο Πρόεδρος της ΟΚΕ, Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ, Εκπρόσωπος του Θαλάσσιου Τουρισμού στο Δ.Σ. του ΝΕΕ και Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ Γιώργος Βερνίκος , στις 13:25 ο Προέδρος ΣΙΤΕΣΑΠ κ. Πάρις Λουτριώτης , στις 13:45 ο Διευθυντής VARIETY CRUISES κ. Διογένης Βενετόπουλος , στις 14:05 η PR & Marketing Μanager Safe Water Sports  κα Eλίζα Καραμπετιάν-Νικοτιάν και στις 14:25 ο Ιδιοκτήτης – Εκπαιδευτής Σχολής Κατάδυσης  Εμπορική Επιχείρηση Ειδών Κατάδυσης κ. Νίκος Τζανουδάκης .

Θέμα ‘’ Θαλάσσιος Τουρισμός’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!