Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘’ Θρησκευτικός & Προσκυνηματικός Τουρισμός ’’ .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 12:10 ο κ. Χρήστος Πετρέας Εμπειρογνώμων Σύμβουλος Διδάσκων Τουριστικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης  στις 12:30 ο Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος , στις 12:50 ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης Πρωτοσύγκελλος Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας & Χερρονήσου Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί του Θρησκευτικού Τουρισμού της Εκκλησίας Κρήτης , στις 13:10 ο Αρχιμανδρίτης  Βαρθολομαίος Σιαρλής Γραμματεύς Ιεράς Μονής  Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Πάτμου,Μέλος  Επιτροπής θρησκευτικού -προσκηνυματικού τουρισμού  Ιερών Μητροπόλεων Δωδεκανήσου και Πατριαρχικής Εξαρχίας Πάτμου στις 13:30 ο κ. Ρούσσος Κωνσταντίνος Aristotle Travel στις 13:50 ο Δρ Ζορμπάς Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημία Κρήτης στις 14:10 η κα Ευαγγελία Κονταξή, Διευθύντρια του Γηροκομείου Πειραιώς & ο κ. Κώστας Δαντίλης, Δημοσιογράφος Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία».

Θέμα ‘’  Θρησκευτικός & Προσκυνηματικός Τουρισμός ’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Greece Thematic Tourism για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : http://forum.itnnews.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!