Νέα ξενοδοχεία προσφέρει στο νέο της προορισμό στην Ελλάδα, τη Μύκονο, η Jet2holidays το 2020.

Έτσι ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων ξενοδοχείων ξεπερνά τα 30.

Η εταιρία ανακοίνωσε το Νοέμβριο του 2019 ότι θα προσφέρει πτήσεις προς Μύκονο από τη Μάντσεστερ και το Στάνστεντ για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020.

Έτσι οι πελάτες της εταιρία θα έχουν μεγαλύτερες επιλογές διαμονής σε ξενοδοχεία από 2 έως 5 αστέρων στις περιοχές Άγιος Ιωάννης, Χώρα, Ψαρρού, Πάνορμο, Τουρλος και Πλατύς Γυαλός. Οι νέες προσθήκες προορισμών περιλαμβάνουν την παραλία Ελιά και Όρνο.

Στην παραλία Ελιά οι ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επιλέγουν διαμονή ανάμεσα σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Στον Όρνο προσφέρεται το τετράστερο Kivotos Mykonos. 

Επιπλέον προστίθενται 2 ξενοδοχεία από τη συλλογή VIBE της Jet2holidays, ένα προϊόν που στοχεύει σε ταξιδιώτες με την νοοτροπία millennial και είναι τα πεντάστερα Myconian Korali και Myconian Kyma, μέρος της κατηγορίας Chilled Vibe.

Άλλα πέντε νέα ξενοδοχεία προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο Luxe, τα Myconian Naia στη Χώρα, Myconian Utopia και Myconian Avaton στην παραλία Ελιάς, Myconian Ambassador στον Πλατύ Γυαλό και Mykonos Grand Resort & Spa στον Άγιο Ιωάννη. Η συλλογή Luxe συντίθεται από τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία, με στυλάτο ντεκόρ, εξαιρετικές υπηρεσίες και πολυτελή εστιατόρια.

Οι πτήσεις προς Μύκονο από το Μάντσεστερ θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, από τις 24 Μαϊου έως την 1η Νοεμνβρίου και κάθε Πέμπτη από τις 16 Ιουλίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Από το αεροδρόμιο Στάνστεντ θα πραγματοποιούνται έως εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Κυριακή από τις 24 Μαϊου έως την 1η Νοεμβρίου και μία εβδομαδιαία κάθε Πέμπτη από τις 26 Μαϊου έως τις 22 Σεπτεμβρίου.