Ο Δήμος Κυθήρων ενέκρινε τη συμμετοχή του στις εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εκθέσεις έχουν ως εξής:

Α’ Τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα

-«Κρασί – Μέλι – Λάδι & Ελιά»: Θεματική έκθεση γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Περιστερίου στο άλσος Περιστερίου τον Σεπτέμβριο του 2020. Ο Δήμος θα συμμετάσχει στελεχωμένος με συνεταιριστικές οργανώσεις και ιδιώτες επαγγελματίες των Κυθήρων.

-«Philoxenia 2019»: Έκθεση επαγγελματιών και κοινού με οργάνωση Β2Β συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2020.

Β’ Τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό

-«HOLIDAY WORLD»: Έκθεση κοινού που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας τον Φεβρουάριο του 2020. Ο Δήμος Κυθήρων θα συμμετάσχει σε χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και με την συνεργασία των τουριστικών γραφείων που φέρνουν κάθε χρόνο επισκέπτες στα Κύθηρα από την Τσεχία με πτήσεις charter. Σε περίπτωση μη συμμετοχής του ΕΟΤ στην συγκεκριμένη έκθεση η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί σε μισθωμένο περίπτερο από την έκθεση 8 περίπου τετραγωνικών μέτρων.

-«FIETS EN WANDELBEURS» Έκθεση κοινού που θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας τον Φεβρουάριο του 2020. Ο Δήμος Κυθήρων θα συμμετάσχει σε χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και με την συνεργασία επαγγελματιών του τουρισμού στα Κύθηρα.

-«BIT MILANO» Έκθεση κοινού που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας, τον Φεβρουάριο του 2020. Ο Δήμος Κυθήρων θα συμμετάσχει σε χώρο πλησίον του περιπτέρου του ΕΟΤ σε περίπτερο 8 τετρ. Μέτρων.

-«SALON DU RANDONNEUR» Έκθεση κοινού με ειδίκευση στον περιπατητικό τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Λιόν της Γαλλίας τον Μάρτιο του 2020. Ο Δήμος Κυθήρων θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο 8 περίπου τετραγωνικών μέτρων με την συνεργασία και στελέχωση του ΚΙΠΑ.

– «TAXIDI 2020» Έκθεση κοινού που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία της Κύπρου τον Μάιο του 2020.