Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η χορήγηση αδειών για νέα ξενοδοχεία και στη Λεωφόρο Συγγρού όπως και σε άλλες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Η νέα άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων χορηγήθηκε στην μισθώτρια εταιρεία κτιρίου στη Λεωφόρο με την επωνυμία MONTAZA TOURS LTD.

To κτίριο βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 156. Η άδεια αφορά στην αλλαγή χρήσης υφιστάμενου κτιρίου καταστημάτων σε ξενοδοχείο στο οποίο θα γίνουν και εσωτερικές διαρρυθμίσεις.

Τα τελευταία χρόνια η Λεωφόρος Συγγρού συγκεντρώνει εκ νέου το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη λειτουργία ξενοδοχείων. Η περίπτωση της λειτουργίας του Grand Hyatt Athens στη θέση που λειτουργούσε παλαιότερα το Αthens Ledra ήταν η πλέον χαρακτηριστική. Oι άλλες περιπτώσεις αφορούν ως επί το πλείστον μετασκευές κτιρίων τα οποία μέχρι πρότινος λειτουργούσαν με άλλη χρήση. Ως παραδείγματα μπορούν να αναφερθούν τα ξενοδοχεία Athenaeum Palace & Luxury Suites, το Αthenaeum Grand Hotel και το Αthens Avenue.

Μία από τις τελευταίες ξενοδοχειακές αφίξεις είναι το ξενοδοχείο Niche Hotel που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού και Βούρβαχη, Το πρώην κτίριο γραφείων 7 ορόφων στεγάζει σήμερα το ξενοδοχείο με δυναμικότητα 37 δωματίων.