Συνάντηση συνεργασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθ. Κυρίτσης & η Διοικητική Επιτροπή με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθά και στελέχη του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ, το πρωί της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019 στη Λαμία.
Στο πλαίσιο της συζήτησης αναλύθηκαν οι δράσεις και οι προτεραιότητες του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ, όσον αφορά την εκπόνηση μελετών & ερευνών για τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας τόσο σε εθνικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, παρουσιάσθηκαν τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο φορέας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και διερευνήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε ζητήματα κατάρτισης και εκπαίδευσης προς όφελος των επιχειρήσεων της Φθιώτιδας.
Και οι δύο πλευρές τόνισαν την αναγκαιότητα συνεργασίας και αποτύπωσης με συγκεκριμένες μεθόδους των αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Καββαθάς ενημέρωσε τους επιχειρηματίες για το μείζον θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο.