Τα μυστικά του Κρητικού αμπελώνα και το κρασί της περιοχής, γνώρισαν εννέα δημοσιογράφοι από την Νότια Κορέα.
Οι Κορεάτες δημοσιογράφοι, καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους συνδύασαν γνήσια Κρητική κουζίνα με κρασιά από τοπικές ποικιλίες, επισκέφθηκαν αμπελώνες και οινοποιεία, ενώ οργανώθηκε από το Wines of Crete, ομαδική γευσιγνωσία και γνήσιο κρητικό γλέντι, ώστε οι επισκέπτες να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη κρητική εμπειρία. 
Η εννιαμελής αποστολή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών” που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου.
Ο πρόεδρος του Δικτύου Οινοποιών Νομού Ηράκλειου Νίκος Μηλιαράκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης, προσθέτοντας πως είναι η πρώτη φορά που υποδέχονται Κορεάτες δημοσιογράφους στο νησί, σε μία προσπάθεια να γνωρίζουν την οινική πλευρά του, προσφέροντας μια απολαυστική οινοτουριστική εμπειρία.