Η Norwegian Cruise Line (NCL), πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα με ιστορία που εδώ και 54 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «EMBARK – The Series», με τίτλο «Η περιπέτεια μας περιμένει», θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στη διεύθυνση www.ncl.com/embark και στο Facebook.

Η σειρά ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων, που παρουσίασε βήμα-βήμα την επιτυχημένη επιστροφή της NCL στα ταξίδια κρουαζιέρας, ολοκληρώνεται με ένα επεισόδιο που καταγράφει το ντεμπούτο της εταιρείας στα δρομολόγια στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, με το ολοκαίνουργιο και καινοτόμο πλοίο Norwegian Encore να ξεκινά την πρώτη σεζόν κρουαζιέρας στην Αλάσκα.

Το ταξίδι ξεκινά από το Σιάτλ, όπου η NCL είχε γράψει ξανά ιστορία, πρωτοστατώντας στα ταξίδια στην Αλάσκα πριν από 21 χρόνια. Για πρώτη φορά έπειτα από 17 μήνες, το πλήρωμα του Norwegian Encore καλωσορίζει τους επισκέπτες εν πλω, έτοιμο να τους προσφέρει την εξαιρετική εμπειρία κρουαζιέρας με την NCL που έχει λείψει από τους ταξιδιώτες.

Από τις υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες και τις κορυφαίες, καινοτόμες για τον κλάδο υπηρεσίες έως την ψυχαγωγία επιπέδου Μπρόντγουεϊ και Γουέστ Εντ, οι τηλεθεατές του φινάλε της σειράς θα έχουν μια αποκλειστική ματιά στα… παρασκήνια, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο η NCL ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της να παρέχει ασφαλείς και ανεπανάληπτες διακοπές.

«Από την πρώτη στιγμή, θέλαμε να φέρουμε τους επισκέπτες στο ταξίδι της μεγάλης επιστροφής μας στην κρουαζιέρα», δήλωσε ο Χάρι Σόμμερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

Πρόσθεσε: «Δεδομένου του επιπέδου αβεβαιότητας που βιώσαμε τους τελευταίους μήνες, θέλαμε να καθησυχάσουμε τους ταξιδιώτες πως κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προσφέρουμε την ασφαλέστερη εμπειρία διακοπών, ενώ αφιερώσαμε χρόνο για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε εν πλω.

Μέσω της σειράς ‘EMBARK – The Series’ μπορέσαμε να αποδείξουμε πώς ακριβώς ανταποκρινόμαστε στις δεσμεύσεις μας. Αυτό το τελευταίο επεισόδιο είναι γεμάτο με τόσα πολλά συναισθήματα… Και αυτό που ακούγεται δυνατά και ξεκάθαρα είναι το πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι επισκέπτες και το πλήρωμά μας που επιστρέφουν στη θάλασσα μαζί μας».

Το φινάλε, «Η περιπέτεια μας περιμένει», και όλα τα επεισόδια της σειράς EMBARK είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση www.ncl.com/embark.

Η Norwegian Cruise Line επανεκκίνησε τα δρομολόγια κρουαζιέρας στις 25 Ιουλίου 2021, έπειτα από διακοπή περισσότερων από 500 ημερών, με το Norwegian Jade σε επταήμερα δρομολόγια στα Ελληνικά Νησιά. Το Norwegian Encore έγινε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του στόλου της NCL που επέστρεψε σε δρομολόγια κρουαζιέρας στις ΗΠΑ, στις 7 Αυγούστου, και αυτή τη στιγμή ξεκινά την σεζόν του για εβδομαδιαία ταξίδια στην Αλάσκα από το Σιάτλ.

Στις 15 Αυγούστου, το Norwegian Gem ήταν το πρώτο πλοίο της NCL που επέστρεψε σε δρομολόγια από τον νέο τερματικό σταθμό της εταιρείας PortMiami, στο Μαϊάμι, με μια επιλογή ταξιδιών μιας εβδομάδας στην Καραϊβική και τετραήμερες κρουαζιέρες στις Μπαχάμες. Το Norwegian Epic ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη στις 5 Σεπτεμβρίου προσφέροντας επταήμερα ταξίδια στη Δυτική Μεσόγειο έως τις 24 Οκτωβρίου.

Πιο πρόσφατα, στις 13 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία επαναδραστηριοποίησε το Norwegian Getaway από τη Ρώμη, απ’ όπου ταξιδεύει με δρομολόγια 10 ή 11 ημερών στα Ελληνικά Νησιά έως τις 25 Οκτωβρίου. Η επαναδραστηριοποίηση και άλλων πλοίων στη Βόρεια Αμερική έχει προγραμματιστεί καθώς μπαίνουμε στο Φθινόπωρο.

Η εκ νέου ανάπτυξη του στόλου της NCL σε όλο τον κόσμο θα συνεχιστεί σε συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις, καθοδηγούμενη από τα ισχυρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του προγράμματος Sail Safe της εταιρείας, το οποίο το οποίο έχει ως κεντρικό πυλώνα την υποχρέωση όλα τα πληρώματα και οι επιβάτες να είναι πλήρως εμβολισμένοι για να ταξιδέψουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Σε συνεργασία με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του SailSAFE Global Health and Wellness Council, τα ενισχυμένα πρωτόκολλα θα αξιολογούνται και θα τροποποιούνται τακτικά ανάλογα με τις ανάγκες, βασισμένα σε επιστημονικές αποφάσεις για την προστασία των επισκεπτών, των πληρωμάτων και των προορισμών επίσκεψης. Καθώς εξελίσσονται τα πρωτόκολλα και γίνονται διαθέσιμες πρόσθετες πληροφορίες, οι ενημερώσεις θα δημοσιεύονται στη διεύθυνση www.ncl.com/sail-safe.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλοία της NCL και τα δρομολόγια τους, ή για κράτηση κρουαζιέρας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ncl.com.