18 Ιανουαρίου 2021

Η FOOD EXPO προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και ανάγκες της αγοράς και έρχεται με φυσική και ψηφιακή μορφή από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021.

H εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής.

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη επιστρέφει με φυσική παρουσία, συνδυάζοντας παράλληλα την λειτουργία μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία παγκοσμίως και αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης τα ζητήματα δημόσιας υγείας, η νέα και καινοτόμα αυτή μορφή της FOOD EXPO, που εγκαινιάζεται με την διοργάνωση του 2021 δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για την εμπορική επιτυχία και αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες.

Από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η FOOD EXPO 2021 θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές -είτε βρίσκονται στην έκθεση είτε όχι- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Η φυσική έκθεση, η οποία δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Θα διαθέτει μεγαλύτερους διαδρόμους ανάμεσα στα περίπτερα και θα διεξαχθεί με βάση τα υγιειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

Η παράλληλη, ψηφιακή μορφή της FOOD EXPO 2021 θα προσφέρει στους επισκέπτες και τους διεθνείς food traders που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, τη δυνατότητα μιας μοναδικής digital εμπειρίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εγκαινίασε φέτος η FORUM SA και η οποία έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους εκθέτες της FOOD EXPO 2021, όχι μόνο με τους hosted buyers της έκθεσης αλλά και με χιλιάδες αγοραστές τροφίμων & ποτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία είναι πολύ πιθανόν να μην μπορούν να ταξιδέψουν για να επισκεφτούν την έκθεση. Η επιλογή των αγοραστών που θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου για την πλατφόρμα θα γίνει με αυστηρά κριτήρια.