Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή 9  Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘’ Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας ’’ .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 12:10 ο κ. Κουσκούκης Κωνσταντίνος Καθηγητής Δερματολογίας-Νομικός Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής στις 12:40 ο κ. Βαθιώτης Αθανάσιος Αντιπεριφερειάρχης Υγείας στην Περιφέρεια Αττικής και στις 13:00 ο κ. Νικόλαος Σ. Κουβελάς Επίκουρος Καθηγητής Οδοντιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών , Πρόεδρος Eurodentica Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα , Πρόεδρος Athens Dental Tourism Cluster , Μέλος ΔΣ ΕΛΙΤΟΥΡ

Θέμα ‘’ Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!