Η 1Η ΔΙΕΘΝΗ  ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ )

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

(Conference of Peripheral Maritime Regions CPMR)

Την σημαντική διοργάνωση της 1ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού (Εναλλακτικού)  Τουρισμού ,Γαστρονομίας και Οίνου με απόφαση της έθεσε υπό την αιγίδα της η Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης αναγνωρίζοντας του σαφείς στόχους της έκθεσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η CPMR είναι οργανισμός των Περιφερειών της Ευρώπης, για τη δικτύωση τους και την προώθηση των θέσεων τους στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στη CPMR συμμετέχουν περίπου 160 Περιφέρειες από 28 Ευρωπαϊκές χώρες γεγονός που την καθιστά μια οργάνωση που εκπροσωπεί περισσότερους από 200 εκατομμύρια πολίτες.

Ήδη η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα πολλών Υπουργείων και Φορέων του Τουρισμού , της Γαστρονομίας και του Οίνου.

Η έκθεση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ).

H 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) ΤουρισμόςΒ’ Ενότητα Γαστρονομία , Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος