Η AirDNA, ο παγκόσμιος πάροχος δεδομένων για τις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις ανακοίνωσε την ενσωμάτωση των δεδομένων της HomeAway σε ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και των εργαλείων της, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας MarketMinder.

 

Ανάλυση σε περισσότερα ακίνητα κι από τα ποδήλατα στο Πεκίνο

Με την προσθήκη 1.5 εκατομμυρίου καταχωρήσεων στη HomeAway, η AirDNA εδραίωσε τη θέση της ως ο πιο ολοκληρωμένος πάροχος δεδομένων ενοικίασης σε όλον τον κόσμο. Πλέον συλλέγει πληροφορίες για κρατήσεις 10 εκατομμυρίων μοναδικών ακινήτων στις πλατφόρμες της Airbnb και της HomeAway ανά τον κόσμο.

 

Η ενσωμάτωση των δεδομένων της HomeAway θα προσφέρει καλύτερη ανάλυση της αγοράς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης, ενισχύοντας τόσο τους ήδη επιτυχημένους όσο και τους επίδοξους οικοδεσπότες για να βελτιστοποιήσουν τις καταχωρήσεις τους και να τιμολογήσουν πιο ανταγωνιστικά. Οι διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και οι επενδυτές ακινήτων θα μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση των μεμονωμένων μισθώσεων. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να συγκρίνουν τις ιδιοκτησίες και να εντοπίσουν τις αναδυόμενες αγορές πριν από τους ανταγωνιστές τους.

 

“Η αύξηση της δημοτικότητας των βραχυχρόνιων μισθώσεων ως εναλλακτική μορφή διαμονής αποτελεί επίσης μια προσοδοφόρα ευκαιρία για επιχειρηματίες της αγοράς vacation rental”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της AirDNA, Scott Shatford. “Οι διαχειριστές και οι επενδυτές θα έχουν μια υγιή απόδοση της επένδυσής τους (ROI) αν είναι σε θέση να επιλέξουν τη σωστή ιδιοκτησία, στη σωστή αγορά και να αποκτήσουν μια πραγματικά ολιστική αντίληψη της απόδοσης αυτής της ιδιοκτησίας, σε πολλαπλές πλατφόρμες κράτησης”.