Κώστας Αγοραστός: «Με συμμαχίες και συνέργειες αξιοποιούμε της ψηφιακές δεξιότητες προς όφελος της Περιφέρειας μας»

Στην έναρξη ενός νέου προγράμματος για τη Θεσσαλία που αφορά στην βοήθεια των επιχειρηματιών του τουρισμού να εξελιχθούν μέσω των ψηφιακών δεξιοτήτων προχώρησε ο Γεν. Διευθ. της Google Γρηγόρης Ζαφιρόπουλος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στην ειδική ημερίδα που διεξήχθη στα Τρίκαλα με θέμα « Ψηφιακές Δεξιότητες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε τα εξής: «Στόχος μας είναι η Θεσσαλία να εξελιχθεί σε Κέντρο Τεχνολογίας αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις και νέες τεχνολογίες που θα ενισχύσουν το επιχειρείν στον τόπος μας».
«Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε θέσει σε κυρίαρχη θέση του στρατηγικού μας σχεδιασμού τη ψηφιακή διακυβέρνηση. Για το λόγο αυτό έχουμε διαμορφώσει τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά και προς όφελος των πολιτών η ψηφιακή διακυβέρνηση. Όσο περισσότερο κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση τόσα περισσότερα είναι και τα οφέλη των συμπολιτών μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ GOOGLE ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ