Νέος μπελάς για την Αμερικανική αεροπορική εταιρεία United, που αυτή την φορά μετέφερε επιβάτη σε λάθος αεροδρόμιο και κατάφερε να γίνει ξανά είδηση. 
Η United, άλλαξε την τελευταία στιγμή την πύλη αποχώρησης και η επιβάτης Lucie Bahetoukilae -που μιλάει μόνο γαλλικά- επιβιβάστηκε σε λάθος αεροπλάνο με πτήση για το Σαν Φρανσίσκο αντί για το Νιούαρκ.
Οπως ανέφερε η ίδια, οι εργαζόμενοι της United δεν την ενημέρωσαν για το λάθος της. Αντίθετα, όταν μπήκε στο αεροπλάνο και βρήκε κατηλλειμένη την θέση της, έδωσε την κάρτα επιβίβασής της στην αεροσυνοδό -που δεν κατάλαβε το λάθος- και απλώς φρόντισε να της βρει μια άλλη θέση.
Η Bahetoukilae ισχυρίζεται ότι η United δεν έκανε καμία σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου στα Γαλλικά ούτε της είχε αποστείλει με email η αλλαγή πύλης. Μόλις προσγειώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο αναγκάστηκε να περιμένει 11 ώρες πριν επιβιβαστεί σε αεροπλάνο που την μετέφερε στον τελικό της προορισμό. Η United ζήτησε συγγνώμη από την γυναίκα.
Πάντως με αυτά και με άλλα, η United, έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να είναι η πιο πολυσυζητημένη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.