Το νέο κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess -της εταιρείας Princess Cruises- κατέπλευσε χθες στην Σαντορίνη ένα από τα λιμάνις στην διαδρομή του στην Μεσόγειο πριν μεταβεί στην Σιγκαπούρη και στην συνέχεια στην Κίνα. Εκεί πια και με έδρα την Σαγκάη θα πραγματοποιεί 5ήμερες κρουαζιέρες αποκλειστικά για την Κινεζική αγορά για έναν χρόνο.
Το Majestic Princess, που ολοκλήρωσε την ναυπήγησή του το 2017, μπορεί να φιλοξενήσει 3.560 επιβάτες και έχει 1.346 άτομα πλήρωμα.
Το πλοίο προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων του atrium-η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk-ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το Princess Live -τηλεοπτικό στούντιο- Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere-που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φωτών- και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.
Το Majestic Princess θα ξαναπιάσει Σαντορίνη στις 25 Μαΐου 2017 και στην συνέχεια μέσω της διώρυγας του Σουέζ θα βάλει ρότα για την Σιγκαπούρη.