Η εξωτερική πισίνα του Hilton αποτελεί διαχρονικά το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων, που αναζητούν μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης.
Με διαστάσεις 25Χ15μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις αποτελεί την καλύτερη πρόταση για μια μικρή απόδραση εντός Αθηνών.
Στην πισίνα του Hilton, που η είναι η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις στο Oasis Pool Βar & Grill με τα εκπληκτικά κοκτέιλ και τα νοστιμότατα πιάτα. Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου έχει εμπνευστεί ένα άκρως καλοκαιρινό μενού, που περιλαμβάνει υγιεινές σαλάτες, μεζεδάκια για να συνοδέψετε το ποτό σας, πρωτότυπα σάντουιτς για casual dining στην ξαπλώστρα ή και κυρίως πιάτα όπως φρέσκα ζυμαρικά. Δροσιστείτε με φρέσκους χυμούς και smoothies- αγαπημένο μας το Purple Rain με μαύρα μούρα, ανανά, μάνγκο και χυμό πορτοκάλι- και δοκιμάστε την σπιτική λεμονάδα και τα milkshake σε διάφορες πρωτότυπες γεύσεις.
Η πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €25 τις καθημερινές (€17 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €45 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τα παιδιά έως 5 ετών κολυμπούν δωρεάν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, ενώ από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση στις ημερήσιες εισόδους και στις συνδρομές.
Ρωτήστε για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, τα νέα οικογενειακά πακέτα εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν, ή εναλλακτικά αποκτήστε μια μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή, επειδή σίγουρα δεν θα μείνετε στην μια επίσκεψη.
Γιαπερισσότερες πληροφορίες,τηλεφωνήστε στο 210-7281801 ή επισκεφτείτε το https://www.hiltonathens.gr/hiltoniaspa/pisina/