O Gavin Halliday είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Hala Group, της μονάδας διαχείρισης των προορισμών και παγκοσμίων προγραμμάτων αφοσίωσης, ανακοίνωσε η Etihad Aviation Group (EAG). Θα ηγηθεί της νέας εταιρείας Παγκόσμιας Αφοσίωσης της EAG, που θα διαχειρίζεται το πρόγραμμα αφοσίωσης Etihad Guest καθώς και τα αντίστοιχα προγράμματα των άλλων αεροπορικών εταιρειών που αποτελούν την EAG, ενώ θα έχει και την ευθύνη της διαχείρισης των προορισμών και της διοργάνωσης συνεδρίων της EAG, τα οποία αποτελούν κρίσιμα στοιχεία των σχεδίων της εταιρείας για την ανάπτυξη ταξιδιών αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών στο Αμπού Ντάμπι και τα ΗΑΕ.
Ο κ. Halliday αναλαμβάνει το νέο του ρόλο έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη British Airways και σε άλλες επιχειρηματικές μονάδες της IAG. Τα τελευταία τρία χρόνια, διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Avios, του παγκόσμιου προγράμματος αφοσίωσης της IAG. Προηγουμένως, κατείχε ανώτερες εμπορικές θέσεις στις IAG, Iberia, British Midland και British Airways.
Ο Mohamed Mubarak, Fadhel Al Mazrouei, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Etihad Aviation, δήλωσε ότι:
“Η Hala είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της στρατηγικής της Etihad για την ενίσχυση της συνδυασμένης προσέγγισης και της αξίας των αεροπορικών εταίρων μας. Αποτελεί επίσης μια σημαντική πλατφόρμα για την αξιοποίηση της πλήρους δυναμικής του Άμπου Ντάμπι και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ως προτιμώμενου προορισμού για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής. Ο κ. Gavin είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στη βιομηχανία – είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε εντάξει στην ηγετική ομάδα της EAG. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την εμπειρία που θα φέρει ο κ. Gavin στο πρόγραμμα μάρκετινγκ παγκόσμιας αφοσίωσής, για το οποίο έχουμε μεγάλα σχέδια”.
Ο Gavin Halliday πρόσθεσε ότι “αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία. Η Etihad Airways είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες της τελευταίας δεκαετίας και η Hala αποτελεί κινητήρια δύναμη για περαιτέρω επέκταση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τις τοπικές ταξιδιωτικές εταιρείες και τους οργανισμούς για να φέρω περισσότερους επιχειρηματίες και επισκέπτες για διακοπές στο Αμπού Ντάμπι και τα ΗΑΕ”.
Ο Όμιλος Hala ιδρύθηκε το 2016 για να επικεντρωθεί περισσότερο στο χαρτοφυλάκιο των προγραμμάτων ανταπόδωσης, ταξιδιών και φιλοξενίας της EAG. Περιλαμβάνει την Εταιρεία Global Loyalty, την Etihad Holidays, την Hala Abu Dhabi, την Hala Travel Management και την Amadeus Joint Venture.