To “Tinos Food Paths”, η γαστρονομική γιορτή στις Κυκλάδες με τους υψηλούς στόχους αναζητά από τώρα φίλους εθελοντές που θα στηρίξουν την διοργάνωση και θα συνδράμουν στην αντιμετώπιση πρακτικών αναγκών της. Η πρωτοβουλία των επιχειρηματιών εστίασης στην Τήνο Tinos Food Paths” θα πραγματοποιθεί την δεύτερη εβδομάδα του Μαίου 2017 (8-14 Μαίου) και αξίζει να πάτε αν λατρεύεται τις γεύσεις.
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ γαστρονομίας, για ένα ραντεβού ειδικών, ευαίσθητοποιημένων και ενδιαφερομένων ανθρώπων από την Τήνο, την υπόλοιπη Ελλάδα και απ’ το εξωτερικό.
Στις εκδηλώσεις αναδεικνύουν γεύσεις, τοπικά προϊόντα και αναβιώνουν παραδοσιακές συνήθειες γύρω από τη διατροφή στο νησί, με σεβασμό στην παράδοση και εμπιστοσύνη στη φαντασία.
Ο εθελοντισμός των φίλων συνέδραμε πολύ ώστε ένα κλαδικό εγχείρημα ν’ αγκαλιασθεί από την τοπική κοινωνία, την κυκλαδίτικη γειτονιά, την περιφέρεια, από την πρωτεύουσα και το εξωτερικό. Γι’ αυτό οι εθελοντές είναι κομμάτι της προσπάθειας να στερεωθεί η Τήνος ως σημαντικός προορισμός για γαστρονομικό και για γενικό τουρισμό, προς όφελος του νησιού και των ανθρώπων του. Μ’ αυτές τις σκέψεις, οι διοργανωτές αναζητούν και προσκαλούν συνοδοιπόρους για τα Food Paths, για ωραίες διαδρομές.
Φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο τουTinos Food Paths” θα πραγματοποιηθεί το πρώτο “Greek Spirits Workshop” στην Ελλάδα από τον Difford’s Guide με παράλληλες εκδηλώσεις γύρω από έθιμα και παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες με την συνδρομή λαογράφων.
Για δήλωση συμμετοχής καλέστε τώρα
στο 6930369783 (Δημήτρης Αρμακόλλας) και
στο 6980864141 (Μαρκέλλα Μανάγου).