Τις νέες διαθέσιμες υπηρεσίες παρουσίασε η Ryanair στο πλαίσιο του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” (AGB), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και ψηφιακές αναβαθμίσεις.
Οι  νέες διαθέσιμες υπηρεσίες είναι:
Συνδεδεμένες πτήσεις στο δίκτυο της Ryanair και έπειτα και με άλλες αεροπορικές εταιρίες.
Ακόμα χαμηλότερους ναύλους.
Νέες βάσεις (Φρανκφούρτη και Νάπολη) καθώς και βελτιωμένα ωράρια πτήσεων “My Ryanair” Phase 2 με αναβαθμισμένο προφίλ με προσφορές και επιβραβεύσεις για τους χρήστες.
Βελτιωμένες υπηρεσίες “Plus”- Regular, Plus, Flexi-Plus και Family Plus Ryanair Holidays σε όλες τις αγορές, ξενοδοχεία 3,4,5 αστέρων Ryanair Rooms και περισσότεροι συνεργάτες και επιλογές κράτησης διαμονής Amazon του Ταξιδιού.
Νέα επιλογή αναζήτησης Into the Blue, ταξιδιωτικός οδηγός στο Ryanair app σε 5 γλώσσες.
Κράτηση Express με αποθήκευση ταξιδιωτικών προτιμήσεων για ταχύτερες κρατήσεις (3 κλικ).
Αυτόματο check-in και για τις δύο πτήσεις κατόπιν κράτησης θέσης επιστροφής.
Από το Λονδίνο ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δηλώνει:
“Η επιτυχία του προγράμματος “Always Getting Better” τα τελευταία τρία χρόνια είναι εμφανής στις αυξημένες πληρότητες καθώς και στο ρεκόρ επιβατικής κίνησης, με πάνω από 50% αύξηση. Μέσα σε ένα χρόνο, η Ryanair έγινε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, διακινώντας πάνω από 120 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ το Ryanair.com έγινε η μεγαλύτερη σε επισκέψεις ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρίας παγκοσμίως. Είμαστε πλέον στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε σήμερα το 4ο έτος του AGB, το οποίο θα συμπεριλάβει μία σειρά νέων υπηρεσιών και αναβαθμίσεων. Την στιγμή που διευρύνουμε το δίκτυο μας, οι πελάτες μας θα έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για συνδεδεμένες πτήσεις στο Ryanair.com, ενώ θα ακολουθήσει αντίστοιχη συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρίες μέσα στο έτος. Ενώ εξακολουθούμε να καινοτομούμε, διατηρούμε τις εταιρικές μας αξίες, προσφέροντας πάντα τους χαμηλότερους ναύλους, το ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων και την μεγαλύτερη ακρίβεια σε αφίξεις πτήσεων.”