Εως και 70.000 θέσεις εργασίας υπόσχονται ότι θα προσφέρουν στην Ελλάδα οι επικεφαλής της κοινοπραξίας Fraport – Slentel.  3.000 νέες θέσεις εργασίας για κάθε 1.000.000 επιβάτες θα προσφέρει, η 40ετή παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στο ελληνογερμανικό σχήμα, βοηθώντας έτσι την Ελληνική οικονομία ποικιλοτρόπως.
Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ομίλου Κοπελούζος Δημήτρης Κοπελούζος (μέτοχος στην Fraport Greece), επισημαίνοντας πως το έργο διευκολύνει την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές, δεδομένου ότι έχει εξασφαλίσει δανεισμό από μεγάλα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Ο δρ Στέφαν Σούλτε, πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Fraport AG, υπογράμμισε ότι η επένδυση της Fraport αποτελεί θετικό οιωνό για τη διεθνή επενδυτική κοινότητα. Μια νέα εποχή ανοίγει για την Ελλάδα, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Greece Αλεξάντερ Ζίνελ.
“Κάναμε αυτό που πολλοί θεωρούσαν αδύνατο, όχι μέσα σε μια μέρα αλλά σε μια στιγμή, είπε χαρακτηριστικά. Η Fraport Greece, ένας οργανισμός που πριν απο ένα χρόνο δεν υπήρχε κι όμως κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Η Ελλάδα, αποτελεί “το άρμα του τουρισμού” και εμείς με την σειρά μας θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους γι αυτή την επένδυση”.