Μια επιπλέον πτήση προς το San Jose (Κόστα Ρίκα) θα προσφέρει από τις 20 Οκτωβρίου 2017 η Air France αυξάνοντας την εβδομαδιαία συχνότητα πτήσεων από δύο σε τρεις με αναχώρηση από το Παρίσι Charles de Gaulle. Έπειτα από την έναρξη του δρομολογίου στις 2 Νοεμβρίου 2016, η εταιρεία αυξάνει τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων κατά 50% στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 777-300 δυναμικότητας 468 θέσεων, που περιλαμβάνουν14 θέσεις στην Business, 32 στην Premium Economy και 422 στην Οικονομική θέση.
Ώρες πτήσεων (τοπικές ώρες) από τις 20 Οκτωβρίου 2017  
AF430: Αναχώρηση από το Παρίσι Charles  de  Gaulle στις 13:25, άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο του San Jose Juan Santamaria στις 17:55 της ίδιας ημέρας.
AF431: Αναχώρηση από το διεθνές αεροδρόμιο του San Jose Juan Santamaria στις 20:15, άφιξη στο Παρίσι Charles de Gaulle στις 13:30 την επόμενη ημέρα.
Ανακαλύψτε το San José, την πρωτεύουσα της γης της αφθονίας με το Travel by Air France
Η Air France προσφέρει σε όλους τους απαιτητικούς, όλο περιέργεια και φανατικούς ταξιδιώτες ένα blogμε αυθεντικό περιεχόμενο το travelby.airfrance.com.
Με δύο νέες πόλεις να προστίθενται κάθε μήνα, το San José είναι ένας από τους 110   διαθέσιμους προορισμούς. Με τον  τρόπο  αυτό,  οι  πελάτες  της  Air France  μπορούν  να ανακαλύψουν  μια μεγάλη  ποικιλία  απόεστιατόρια, boutique hotels και γραφικά σημεία, όπως προτείνονται από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους (bloggers, e-influencers, δημοσιογράφοι, κλπ).
Η Air France έχει σχεδιάσει αυτόν τον οδηγό,όχι μόνο ως πηγή έμπνευσης για να βοηθήσει τους πελάτες να επιλέξουν έναν προορισμό, αλλά και ωςέναν πραγματικό ταξιδιωτικό οδηγό κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.
Η Air France στην Κόστα Ρίκα
Εκτός από αυτή την πρόσθετη πτήση της Air France, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να φτάσουν στοSan José και με τις δύο καθημερινές πτήσεις της Copa Airlines, ως συνέχεια του δρομολογίου Παρίσι-Charles de Gaulle – Panama City που εξυπηρετείται από την Air France. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες επωφελούνται από ένα ενιαίο εισιτήριο για ολόκληρο το ταξίδι τους, μιαακόμα μεγαλύτερη επιλογή πτήσεων  προς την  Κόστα Ρίκα, τη μεταφορά των αποσκευών στον τελικότους προορισμό και τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια σε όλες τις πτήσεις κοινού κωδικού