Στην ενίσχυση των θετικών προοπτικών που υπάρχουν φέτος από την Ρωσική αγορά, που δείχνει σημάδια ανόδου τουλάχιστον κατά 25% για τα νησιά μας, αποσκοπεί με την παρουσία της στην 24η ΜΙΤΤ διεθνή Τουριστική έκθεση στην Μόσχα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Το περίπτερο της που αποπνέει έντονα το νησιωτικό αέρα της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων ξεχωρίζει λόγω της πρωτότυπης και αναβαθμισμένης αισθητικά παρουσίας του.
Στην Έκθεση συμμετέχουν από τις Κυκλάδες Κύθνος, Μήλος, Ίος, Νάξος, Σαντορίνη και από τα Δωδεκάνησα Ρόδος, Κως, Νίσυρος, Σύμη, Λέρος.
Η Διεθνής Έκθεση ΜΙΤΤ Μόσχας, είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες Τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο και έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής Βιομηχανίας (UFI). Κάθε χρόνο, συγκεντρώνει τους περισσότερους εκπροσώπους της Τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας και της διεθνούς Τουριστικής αγοράς.
Πέρυσι συμμετείχαν στην MITT περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 182 χώρες και την έκθεση επισκέφτηκαν 28.000 άτομα εκ’ των οποίων το 75% των οποίων προέρχονταν από ταξιδιωτικά πρακτορεία από 77 ρωσικές περιφέρειες.