Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Air France απέσπασε το πρώτο βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών στον κλάδο των μεταφορών στην διοργάνωση των βραβείων Customer Relations BearingPoint – Kantar TNS έλαβε χώρα στο Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών με την παρουσία 25 μελών του προσωπικού της Air France που έλαβαν την διάκριση.
“Είμαι εξαιρετικά περήφανη που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο, το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλο το προσωπικό της εταιρείας και που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέδειξε την αφοσίωσή του στους πελάτες, παρέχοντάς τους υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους”, δήλωσε η Anne Rigail, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Εξυπηρέτησης Πελατών.
Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις προσπάθειες των ομάδων της Air France να αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών και να κάνουν την διαφορά με την φροντίδα τους προς εκείνους. Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια ακόμη που έλαβε η εταιρεία πρόσφατα, το βραβείο «Spirit of Service» από τον Γαλλικό Σύνδεσμο Εξυπηρέτησης Πελατών.
Σχετικά με την Air France:  
Είναι μια παγκόσμια εταιρεία με γαλλική κουλτούρα και έμπνευση, υψηλά πρότυπα και διάθεση εξυπηρέτησης, που μετατρέπουν την πτήση σε στιγμές πραγματικής ευχαρίστησης καθόλη την πτητική δραστηριότητα καθημερινά σε Γαλλία, Ευρώπη και όλο τον κόσμο.
Η Air France-KLM είναι ο κορυφαίος όμιλος σε ότι αφορά τη διεθνή αεροπορική κίνηση με αναχώρηση από την Ευρώπη. Το 2017 προσφέρει στους πελάτες του πρόσβαση σε ένα δίκτυο που καλύπτει 328 προορισμούς σε 118 χώρες χάρη στις τέσσερις εταιρίες του, την Air France, την KLM Royal Dutch Airlines, την Transavia και την HOP! Air France. Με ένα στόλο 534 αεροσκαφών σε λειτουργία και 93,4 εκατ. επιβάτες το 2016, η Air France-KLM πραγματοποιεί έως 2.200 καθημερινές πτήσεις, κυρίως από τους κόμβους της στο Παρίσι-Charles de Gaulle και το Άμστερνταμ-Schiphol.
Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Flying Blue είναι ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη με περισσότερα από 27 εκατομμύρια μέλη.
Η Air France-KLM και η συνεργασία με την Delta Air Lines και την Alitalia προσφέρουν την μεγαλύτερη υπερατλαντική κοινοπραξία με 270 πτήσεις ημερησίως.
Η Air France-KLM είναι επίσης μέλος της κοινοπραξίας SkyTeam στην οποία ανήκουν 20 εταιρείες-μέλη, προσφέροντας στους επιβάτες πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο περισσότερων από 17.000 καθημερινές πτήσεις σε περισσότερος από 1.060 προορισμούς και 177 χώρες.