Στις 28 Μαρτίου και στην επιθεώρηση εργασίας θα επιχειρηθεί συμβιβαστική λύση στο θέμα του ξενοδοχείου Sandy Beach Resort στην Κέρκυρα που σφραγίστηκε μετά από δικαστική απόφαση εξαιτίας αντιδικίας της ιδιοκτήτριας με την ενοικιάστρια εταιρεία “Aquis Ξενοδοχειακή Τουριστική και Τεχνική Ανώνυμη Εταιρεία”.
Στην συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των εργαζομένων καθώς και των δυο εταιρειών ενώ η υπόθεση αφορά 130 εργαζόμενους οι οποίοι έχουν περιέλθει σε κατάσταση εργασιακής αβεβαιότητας και έντονης ανησυχίας για το εργασιακό τους μέλλον, την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, την καταβολή των οφειλομένων σε αυτούς αποδοχών.
“Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της αντιδικίας της ιδιοκτήτριας με την ενοικιάστρια εταιρεία. Οι συγκρούσεις και οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους για την επίτευξη του στόχου μεγιστοποίησης της κερδοφορίας τους οδηγεί στο σφράγισμα της επιχείρησης και τους εργαζόμενους στην αβεβαιότητα και ενδεχομένως στην ανεργία” αναφέρει ανακοίνωση από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων.