Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία Amirandes και Caramel του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη- Grecotel στην Ανατολική Κρήτη και Ρέθυμνο αντίστοιχα, ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.
Απέσπασαν την κορυφαία διάκριση με τα βραβεία TUI HOLLY 2017 και συγκαταλέγονται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διακοπών παγκοσμίως.
Η ανώτατη αυτή διάκριση απονέμεται μετά από έρευνα μεταξύ πελατών του TUI GROUP, του μεγαλύτερου Tουριστικού Oργανισμού στον κόσμο και αποτυπώνει την άριστη διοίκηση, την επιχειρηματική δημιουργικότητα, την καλή ηγεσία και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας.  Το αποτέλεσμα προέρχεται από αδιάβλητη διαδικασία έρευνας που βασίζεται στην σημασία στη λεπτομέρεια, την αξεπέραστη εξυπηρέτηση και το εξαιρετικό φαγητό, ενώ συμβολίζει το τέλειο concept διακοπών.
Με το βραβείο TUI TOP QUALITY 2017 διακρίθηκαν για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους, πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου σε Κρήτη, Κέρκυρα και Κω.
Τα ξενοδοχεία που απέσπασαν τα βραβεία TUI TOP QUALITY 2017 είναι:
Grecotel Amirandes, Ηράκλειο, Κρήτη
Grecotel Caramel, Ρέθυμνο, Κρήτη
Grecotel Corfu Imperial, Κέρκυρα
Grecotel Kos Imperial Thalasso, Κως
Grecotel  Club Marine Palace & Suites, Πάνορμο, Κρήτη
Υπενθυμίζεται ότι από το 1975, έτος ίδρυσης του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη, πάνω από 2.000 βραβεία και διακρίσεις έχουν δοθεί στην Grecotel, τα ξενοδοχεία, τον ιδρυτή και τη διοίκηση του Ομίλου για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την ικανοποίηση των επισκεπτών, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το κοινωνικό έργο και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.