Γεύση… Ελλάδος θα παίρνουν στο πρωινό τους οι ένοικοι των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.
Η Συνομοσπονδία των επιχειρηματιών Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. μία…φρέσκια και καινοτόμο πρωτοβουλία της θα τους προσφέρει το «Καλάθι Πρωινού». 
Ο chef Κωνσταντίνος Μουζάκης θα επιλέξει τα καλούδια -ανά περιοχή- που θα περιέχει το «Καλάθι Πρωινού». Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών των μικρών τουριστικών καταλυμάτων και η ανάδειξη των μοναδικών προϊόντων της ελληνικής γης.
Το ψωμί και γενικά τα αρτοπαρασκευάσματα, το μέλι, το γάλα, το γιαούρτι, οι πίττες και τα φρέσκα φρούτα θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του καλαθιού για το Ελληνικό πρωινό, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται και θα εμπλουτίζεται ανά περιοχή, με έμφαση στην τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα κάθε τόπου.
Η νέα πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., αναμένεται να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, ενώ είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες-φιλοξενούμενους των τουριστικών καταλυμάτων μέσα από την γνωριμία τους με τα τοπικά προϊόντα κάθε προορισμού.