Ετοιμο έως το το τέλος Απριλίου το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Με την αποπεράτωση επέκτασης της ευθείας στα 907 μέτρα ανοίγει και ο δρόμος για την δυνατότητα να αδειοδοτηθεί ως πίστα για αγώνες dragster, μοναδική στην Ελλάδα και μια από τις τρεις σε όλη την Ευρώπη (οι άλλες δύο ήδη λειτουργούν στην Γερμανία και Δανία), ενώ στις 24 Μαρτίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει ελεύθερη προπόνηση dragster.
Αυτά ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών ο υπεύθυνος αγώνων dragster στην πίστα των Σερρών Ηλίας Δήμκος και όπως είπε “σε 10 ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διοικητικές εργασίες και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τεχνικών έργων αναμένεται να εκπνεύσει τέλος Απριλίου”.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι βάσει των διεθνών κανονισμών ασφαλείας για διαδρομές αγώνων ταχύτητας με μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.
Ο κ. Δήμκος επεσήμανε πως αλλάζει η ροή της πίστας, θα κινηθούνε από Ανατολικά προς Δυτικά και πως η νέα πίστα δίνει τη δυνατότητα για 150 μέτρα κόλλα. Παράλληλα αναμένεται και η επέκταση του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 300 χιλιόμετρα.