Η Ρόδος συνεχίζει να προσελκύει τους Σκανδιναβούς. Στην 1η Μεσογειακή Έκθεση στην Σουηδία, την Mediterranean Panorama το κοσμοπολίτικο νησί κέρδισε τις εντυπώσεις.
Από την Ρόδο συμμετείχαν με περίπτερα το group ESPERIA Hotels, το SHERATON, τα ATRIUM Hotels, τα KRESTEN hotels, τα H HOTELS, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λίνδου και ο Δήμος Ρόδου στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που φιλοξενεί τα νησιά.
Στην 1η Mediterranean Panorama κυριαρχούσε η Ελλάδα καταλαμβάνοντας τον μεγαλύτερο χώρο με συμμετοχές από ξενοδοχεία, Δήμους, Περιφέρειες και θεματικά περίπτερα αποδεικνύοντας έτσι πόσο σημαντική είναι η αγορά αυτή για τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας.
Η Mediterranean Panorama είναι η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στη Σουηδία αλλά και μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές στην Σκανδιναβική αγορά που πραγματοποιείται με τη σημαντική υποστήριξη και συμμετοχή όλων των μεγάλων Tour Operators που διαχειρίζονται το σημαντικότερο ποσοστό Σκανδιναβών τουριστών στην Μεσόγειο.
Με τα δικά τους περίπτερα οι TUI, APOLLO, VING, AIRTOURS, SOLRESOR, DETUR, GRANDTOURS και JAMBO TOURS – TEMA, οργανώνουν εκδηλώσεις και δρώμενα και συγκεντρώνουν πολύ κόσμο που κλείνει επί τόπου τις διακοπές του με τα πλεονεκτήματα και τις προσφορές της έκθεσης.
Η Mediterranean Panorama διοργανώνεται από τη North Events, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης Stockholmsmässan, σε χώρο 8.000 τ.μ. και αποτελεί την μετεξέλιξη της Grekland Panorama, την έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, η οποία ανέτρεψε τα εκθεσιακά δεδομένα στην Σουηδία.