“Εντυπωσιακές αφίξεις στο νησί”. Ετσι χαρακτηρίζει σε δημοσίευμα του το Conde Nast Traveller που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο τα τρία νέα και “καλύτερα” –  σύμφωνα με το δημοσίευμα– ξενοδοχεία της Μυκόνου που θα λειτουργήσουν φέτος στο νησί. Είναι τα Boheme, Bill & Coo Coast και Lyo.
Boheme
“Η λεμονάδα, γράφει μεταξύ άλλων το  Conde Nast Traveller, που σερβίρεται κατά την άφιξη είναι σπιτική από τα φρούτα που καλλιεργούνται στον κήπο του ξενοδοχείου, όπως οι μαρμελάδες ενώ το άρωμα του δεντρολίβανου σε ξετρελλαίνει την νύχτα. Χαλαρώστε στην πισίνα, κάνετε μασάζ ή γιόγκα ανάμεσα στα ελαιόδεντρα. Μέρος ιδανικό, μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από την πόλης της Μυκόνου. Δωμάτια με λιτή διακόσμηση, πλεκτά φωτιστικά με σχοινί και χρωματιστές πινελιές. Το πρωινό σερβίρεται στο ιδιωτικό μπαλκόνι”.
Bill & Coo Coast 
“Χτισμένο με πέτρα με στοιχεία από λευκό ξύλο και σίδηρο, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο Conde Nast Traveller. Κάθε ένα από τα 15 όμορφα υπνοδωμάτια του έχει απομονωμένες βεράντες με θέα σε μία φυσική παλέτα χρωμάτων του γκρι και της πούδρας. Στην ταβέρνα του γευτείτε νόστιμες σαρδέλες πάνω σε ψωμί, κόκορα παστιτσάδα με ζυμαρικά και τρούφες.  Πίσω από την πισίνα στο Coast, υπάρχουν κιόσκια -ένα από τα οποία διπλασιάζει ως μια σκηνή θεραπεία για υπαίθρια μασάζ- με θέα την πανέμορφη ελληνική ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Ιωάννη ”.
Lyo 
Αφού το δημοσίευμα του Conde Nast Traveller υμνεί το σούσι του εστιατορίου του αναφέρεται στην “ιδανική τοποθεσία του στον ειδυλλιακό κόλπο του Super Paradise με την μοναδική θέα και στα δωμάτια του. Τα 18 δωμάτια του σε μια σειρά από χαμηλά κτίρια, δίνοντας την αίσθηση της οικειότητας στον οικισμό στην κορυφή του λόφου. Design ξενοδοχείο, με προκλητικά έξυπνη και σύγχρονη επίπλωση με σύρμα, φωτεινά χρώματα το λευκό και το μπλε του ουρανού και γεωμετρικά σχήματα”.