Η Mideast Travel βραβεύεται με Χρυσό για τις concierge υπηρεσίες της στην κατηγορία VIP & Luxury Services στα Tourism Awards 2017.
Με 30 και πλέον χρόνια ιστορίας, η Mideast το 2015 λανσάρει το brand “Concierge Club by Mideast” με στόχο να προβάλει αυτό ακριβώς το διαφοροποιό της στοιχείο. Η έλλειψη στην αγορά εταιριών που να παρέχουν concierge υπηρεσίες είναι αυτό που δίνει αργότερα περαιτέρω ώθηση στο νέο αυτό εγχείρημα. Με πελάτες από το εξωτερικό στην πλειοψηφία τους αραβόφωνους και ρωσόφωνους, η Concierge Club by Mideast κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Οι VIP υπηρεσίες της Concierge Club by Mideast ποικίλλουν και περιλαμβάνουν από την ενοικίαση βιλών, λιμουζινών, γιοτ και ιδιωτικών αεροσκαφών μέχρι την κράτηση θέσεων για κορυφαία events παγκοσμίως, υπηρεσίες ασφάλειας ή αποκλειστική χρήση καταστήματος για αγορές με προσωπικό στυλίστα.
“Είμαστε περήφανοι που διακριθήκαμε σε αυτό το κομμάτι, δήλωσε η Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast, αφού είναι η πεμπτουσία της εταιρίας μας στα 34 χρόνια λειτουργίας της και είναι αυτό που συνδέει απόλυτα το είναι μας με την καθημερινή εργασία μας. Με την τιμητική αυτή διάκριση στα χέρια μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους μας τους πελάτες που εκτιμούν και εμπιστεύονται τις concierge υπηρεσίες μας από την απαρχή της δραστηριότητάς μας μέχρι και σήμερα”.