Tο Οινόραμα 2017, η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες της το τριήμερο 11-13 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.
Οινοπαραγωγοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα βρίσκονται εκεί για να δειγματίσουν σε επαγγελματίες και καταναλωτές, καθιερωμένα και νέα κρασιά τους.
Ανάμεσά τους βέβαια θα βρίσκονται και τα οινοποιεία της Σαντορίνης. Όσοι οινόφιλοι ή επαγγελματίες του χώρου του κρασιού θελήσουν να δοκιμάσουν εκλεκτά σαντορινιά κρασιά, δεν έχουν παρά να περάσουν από τα stands των παρακάτω οινοποιείων:
– Αρτέμης Καραμολέγκος, stand 65, αίθουσα 3 μπλε
– Γαία Οινοποιητική, stand 8, αίθουσα 1 μπλε
– Κτήμα Αργυρού, stand 73, αίθουσα 2 κόκκινο
– Κτήμα Σιγάλα, stand 71, αίθουσα 2 μπλε
– Οινοποιείο Χατζηδάκη, stand 27, αίθουσα 3 μπλε
– Μπουτάρη Οινοποιητική, stands 10 & 11, αίθουσα 2 κόκκινο
– Οινοποιείο Βενετσάνου, stand 17, αίθουσα «Οινικές Αποκαλύψεις»
– Οινοποιία Γαβαλά, stand 21, αίθουσα 3 κόκκινο
– Santowines, stand 16, αίθουσα 2 μπλε
– Vassaltis Vineyards, stand 9, αίθουσα 1 μπλε
Και φέτος, η αίθουσα των “Οινικών Αποκαλύψεων” θα είναι αφιερωμένη σε πολύ μικρά και άγνωστα οινοποιεία, σε κρασιά από αφανείς ποικιλίες αμπέλου και σε κρασιά ελάχιστης παρέμβασης (φυσικά κρασιά, βιοδυναμικής καλλιέργειας, ζυμωμένα σε αμφορείς, ζυμωμένα με άγριες ζύμες, παλαιωμένα στον βυθό της θάλασσας, κ.ά.).
Η έκθεση θα λειτουργεί Σάββατο 11, Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017.
Το Σαββατοκύριακο απευθύνεται σε κοινό και επαγγελματίες-ώρες 10:00-19:00, ενώ την Δευτέρα μόνο σε επαγγελματίες-ώρες 10:00-18:00.
Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει και ποτήρι γευσιγνωσίας.
Για είσοδο με προσκλήσεις απαιτείται προεγγραφή και η αγορά μόνο του ποτηριού κοστίζει 3 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το Οινόραμα και προεγγραφή επισκεπτών, στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.oenorama.com