Νέα καθημερινή σύνδεση Αθήνας-Φρανκφούρτης από τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε η Ryanair.
Το νέο δρομολόγιο είναι ένα από τα 20 νέα δρομολόγιας της εταιρείας για το χειμώνα 2017-18.
Η Ryanair γιορτάζοντας το νέο δρομολόγιο της, απελευθερώνει θέσεις προς το ευρωπαϊκό της δίκτυο με ναύλους σε ειδική τιμή, για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Μαρτίου.
Όπως δήλωσε η Chiara Ravara της Ryanair «Οι Έλληνες πελάτες μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους όταν πραγματοποιούν έγκαιρες κρατήσεις για τις καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές τους, γι’αυτό και δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή να κάνουν κράτηση για πτήσεις από και προς την Αθήνα».
Τα άλλα δρομολόγια της Ryanair είναι για Βαρκελώνη (καθημερινά), Πρίντεζι (3 φορές την εβδομάδα), Κατάνια (4 φορές την εβδομάδα), Γλασκώβη (καθημερινά), Γκραν Κανάρια (2 φορές την εβδομάδα), Κρακοβία (καθημερινά), Λανζαρότε (2 φορές την εβδομάδα), Λισαβόνα (καθημερινά), Λονδίνο (2 φορές την εβδομάδα), Μαδρίτη (καθημερινά), Μάντσεστερ (6 φορές την εβδομάδα), Μιλανο (καθημερινά), Πίζα (3 φορές την εβδομάδα), Πόρτο (καθημερινά), Σεβίλλη (3 φορές την εβδομάδα), Τενερίφη (3 φορές την εβδομάδα), Τουλούζη (4), Βαλέντσια (καθημερινά) και Βενετία (καθημερινά).
Νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη
Tέσσερα νέα δρομολόγια προς Αϊντχόφεν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπρατισλάβα και Νάπολη και τέσσερα νέα χειμερινά δρομολόγια προς Αμβούργο, Βαρσοβία, Μπάντεν-Μπάντεν και Ντόρτμουντ ανακοίνωσε η Ryanair στο χειμερινό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για το 2017.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017 θα προσφέρει:
4 νέα δρομολόγια για Αϊντχόφεν (2/εβδομαδιαία) Μόναχο Μέμινγκεν (2/εβδομαδιαία) Μπρατισλάβα (2/εβδομαδιαία) και Νάπολη (2/εβδομαδιαία)
4 νέα χειμερινά δρομολόγια: Αμβούργο (2/εβδομαδιαία) Βαρσοβία Μόντλιν, (2/εβδομαδιαία), Μπάντεν-Μπάντεν (2/εβδομαδιαία), και Ντόρτμουντ (2/εβδομαδιαία)
19 δρομολόγια σε σύνολο, 82 εβδομαδιαίες πτήσεις, 1,5 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος και πάνω από 1,100 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ανά έτος.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Θεσσαλονίκη με τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, με υψηλές συχνότητες, χαμηλότερους ναύλους και βελτιωμένα ωράρια, συμπεριλαμβάνοντας πτήσεις προς Αθήνα (τρεις καθημερινές) και Βερολίνο (μία καθημερινή).
Όπως δήλωσε ο Kenny Jacobs της Ryanair, «με 19 χειμερινά δρομολόγια σε σύνολο, θα συμβάλλουμε στην διακίνηση 1,5 εκατομμυρίων επιβατών και στην στήριξη 1.100 θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς εξακολουθούμε να συνδράμουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα». Σύμφωνα με τον ίδιο, τα νέα δρομολόγια Θεσσαλονίκης θα είναι σύντομα διαθέσιμα προς κράτηση.