Με νέο πρόσωπο υποδέχεται τους Έλληνες και ξένους επιβάτες το Lufthansa Business Lounge στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσφέροντας ένα σύγχρονο περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας που αποπνέει άρωμα Ελλάδας,  λόγω των εδεσμάτων που διαθέτει.
«Η lounge της Lufthansa στην Αθήνα, άνοιξε τις πύλες της πριν 15 χρόνια – με την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου – και μέχρι σήμερα είναι η μοναδική ξένη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει δική της lounge στο ΑΙΑ. Συνεχίζοντας τις επενδύσεις μας στην ελληνική αγορά, παρουσιάζουμε τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο μας που συνδυάζει τα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών του Ομίλου Lufthansa με την ελληνική κουλτούρα και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία,» τονίζει μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa.
Η Business Lounge της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελείται από δύο ζώνες συνολικής δυναμικότητας 67 ατόμων. Οι υπηρησίες που διαθέτει όπως WiFi, USB θύρες φόρτισης και κοινούς φορτιστές πρίζας, δύο μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, σταντ με μεγάλη ποικιλία Ελληνικών, Γερμανικών και διεθνών εφημερίδων, περιοδικών εξασφαλίζουν στους επισκέπτες μία άνετη διαμονή.
Για την καλοκαιρινή περίοδο (από 26 Μαρτίου) η Lufthansa Business Lounge θα λειτουργεί καθημερινά από τις 04.30 έως τις 20.30.