Στις 8 Απριλίου πρεμιέρα στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Προσγειώνονται δυο πτήσεις από την Γαλλία, της εταιρείας Transavia France, ενώ οι μέχρι στιγμής προβλέψεις κάνουν λόγο για αύξηση της κίνησης από το εξωτερικό. Οι Γάλλοι επιβάτες, οι πρώτοι της φετινής σεζόν, υπολογίζονται σε 180 περίπου άτομα σε κάθε πτήση με προορισμό το Club Mediterranee στην Εύβοια.
«Φέτος ξεκινούν νωρίτερα οι πτήσεις και η σεζόν υπολογίζουμε ότι θα διαρκέσει 25 επιπλέον μέρες σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή, τονίζει ο αερολιμενάρχης Κώστας Ευσταθίου. Η τουριστική κίνηση από το εξωτερικό θα είναι αυξημένη, γιατί αναμένονται αεροσκάφη με μεγαλύτερη χωρητικότητα, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερους επιβάτες από το εξωτερικό».
Για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιούνται δύο νέες πτήσεις στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου από τις  εταιρείες Condor από το Μόναχο και TUI από τις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πλάνο φέτος καταγράφονται 10 συνολικά πτήσεις (κατά μέσο όρο), δύο δηλαδή παραπάνω σε σύγκριση με πέρυσι, οι οποίες προέρχονται από Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Αυστρία και Ελβετία.