Στην τελική ευθεία βρίσκεται ήδη η διοργάνωση του διεθνούς αγώνα αυτοκινήτων 4×4 RALLY GREECE OFFROAD 2017, στην Φλώρινα -για 4η χρονιά- που θα πραγματοποιηθεί από την 01 έως και τις 04 Ιουνίου. Στο 4ο RALLY GREECE με 12 ειδικές διαδρομές, δύο εκ των οποίων άνω των 90 χιλιομέτρων, υπάρχουν συμμετοχές μέχρι από 11 χώρες.
Σε συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής με τον Δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο, συζητήθηκαν οι διευκολύνσεις που θα παρασχεθούν από πλευράς του Δήμου, για την άρτια πραγματοποίηση των αγώνων.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας τόνισε ότι “ο Δήμος Φλώρινας θα στηρίξει την πραγματοποίηση των αγώνων στην περιοχή, καθώς οι αγώνες αυτοί έχουν πλέον αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία, συμβάλλουν στην προβολή της περιοχής και στην οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών” ενώ δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τη Φλώρινα το ειδικό σήμα των αγώνων και η ονομασία τους σε RALLY GREECE OFFROAD- FLORINA.
Οι αγώνες rally 4×4 στην Φλώρινα ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δήμου, μετά από προτροπή του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, Αναστάσιου Χατζηχρήστου, που είναι και δεξιοτέχνης off road οδηγός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.